Saturday, April 20, 2019
FleetMaster
Πρόγραμμα Διαχείρισης Στόλου ΟχημάτωνΗ εταιρεία ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Α.Ε. (www.vamvacas.gr) συγκαταλέγεται μεταξύ των ηγετικών εμπορικών επιχειρήσεων στον τομέα του βιομηχανικού εξοπλισμού στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς, ορισμένοι από τους οποίους είναι Μηχανήματα και υλικά συσκευασίας, Μηχανήματα παραγωγής πεπιεσμένου αέρα, Εσωτερικής Διακίνησης και Μεταφοράς προϊόντων, Εξοπλισμός Συνεργείων – Βουλκανιζατέρ κλπ. Η ΒΑΜΒΑΚΑΣ Α.Ε. διαθέτει ένα μεγάλο επιτελείο στελεχών και εργαζομένων ενώ έχει δικά της κέντρα διανομής σε πολλά σημεία στην Ελλάδα αλλά και στην Βουλγαρία, Ρουμανία και Αλβανία.

Προκειμένου να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πωλητών της και την μεταφορά μηχανημάτων, η εταιρεία διαθέτει ένα στόλο με περισσότερα από 80 οχήματα, κυρίως ΕΙΧ, VAN και φορτηγά. Με ένα τέτοιο μέγεθος στόλου οι διαδικασίες παρακολούθησης της συντήρησης των οχημάτων ήταν εξαιρετικά χρονοβόρες, με αποτέλεσμα να γίνεται ελλιπής παρακολούθηση. Η ΒΑΜΒΑΚΑΣ Α.Ε, η οποία δίνει μεγάλη σημασία στην εσωτερική οργάνωση της εταιρείας ως κρίσιμου παράγοντα επιτυχίας, συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να έχει πλέον ελλιπή έλεγχο επί του στόλου της και έτσι το 2010 προχώρησε σε έρευνα αγοράς λογισμικού το οποίο θα κάλυπτε το κενό στην διαχείρηση του στόλου οχημάτων.

Έτσι αποφάσισε την εγκατάσταση του FleetMaster για την συνολική παρακολούθηση της συντήρησης του στόλου της. Επωφελούμενη από το γεγονός ότι το FleetMaster είναι δικτυακή εφαρμογή, το πρόγραμμα εγκαταστάθηκε στους υπολογιστές 5 στελεχών, δηλαδή στους υπεύθυνους της διαχείρησης του στόλου αλλά και στη Διοίκηση της εταιρείας, η οποία μπορούσε πλέον να έχει ανά πάσα στιγμή εικόνα του στόλου της. «Θέλαμε ένα πρόγραμμα το οποίο να μας επιτρέπει να παρακολουθούμε την προληπτική συντήρηση, τις βλάβες, τα ελαστικά, τις ανανεώσεις των αδειών, να έχουμε με μια ματιά ολόκληρο το ιστορικό των service των οχημάτων, αλλά ταυτόχρονα να είναι εύκολο στη χρήση και να μπορούμε να το δουλέψουμε με το δικό μας τρόπο, να μην είναι «γραφειοκρατικό» ώστε να μην μας παίρνει πολύ χρόνο στη χρήση του» λέει η κυρία Νότα Βαμβακά, αντιπρόεδρος της εταιρίας.

Σήμερα, μετά από ενάμιση περίπου χρόνο χρήσης του FleetMaster, το γραφείο κίνησης είναι σίγουρο πως δεν θα μπορούσε να λειτουργεί χωρίς τη χρήση εξειδικευμένου λογισμικού. «Το να δρομολογείς έγκαιρα τη συντήρηση ενός στόλου οχημάτων όπως ο δικός μας, τις ανανεώσεις των αδειών, να διατηρείς ιστορικό για να παρακολουθείς τις βλάβες και τα service χωρίς μηχανογραφική υποστήριξη είναι μια πολύ χρονοβόρα εργασία. Το FleetMaster μας έχει μειώσει κατά πολύ αυτό το φόρτο, ενώ μας έχει επιτρέψει να έχουμε πολύ καλύτερη εικόνα» λέει η κυρία Βαμβακά.

«Σαν εταιρεία που παρέχει η ίδια service στους πελάτες της, στην περίπτωση βλάβης μηχανήματος, η ΒΑΜΒΑΚΑΣ Α.Ε. είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη στο θέμα της υποστήριξης της ίδιας από τους προμηθευτές της. Στο σημείο αυτό είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την υποστήριξη του FleetMaster» λέει η κα Βαμβακά, . «Ακόμη», συμπληρώνει, «μας έχει εντυπωσιάσει η σημαντική εξέλιξη του προϊόντος στο χρονικό διάστημα από την εγκατάστασή του στην εταιρεία μας έως τη σημερινή έκδοση, η οποία διαθέτει ένα μεγάλο πλήθος από στατιστικά και δείκτες οι οποίοι επιτρέπουν στην εταιρεία να παίρνει τις σωστές αποφάσεις, κερδίζοντας σημαντικά ποσά. Για παράδειγμα, είδαμε κάποια στιγμή ότι μπορούμε να απομακρύνουμε έναν αριθμό οχημάτων χωρίς να μειώσουμε την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Το FleetMaster μπορεί να μας δώσει στοιχεία για το ποια ακριβώς είναι τα οχήματα με το μεγαλύτερο συνολικό κόστος ανά χιλιόμετρο, και έτσι να απομακρύνουμε τα αυτοκίνητα με το μεγαλύτερο κόστος λειτουργίας».

Παρουσίαση προγράμματος διαχείρισης στόλου οχημάτων
Ζητήστε μας demo της εφαρμογής.
Δείτε τις δυνατότητες και τα
οφέλη που μπορούν να προκύψουν
για την επιχείρησή σας           >>

Πελάτες του προγράμματος διαχείρισης στόλου οχημάτων
Παραδείγματα εγκαταστάσεων της
εφαρμογής σε διαφορετικές 
επιχειρήσεις                          >>

Κατεβάστε τη μπροσούρα του FleetMaster
Κατεβάστε το πληροφοριακό έντυπο
της εφαρμογής FleetMaster   >>

Δείγματα οθονών του FleetMaster
Θέλετε να έχετε μια εικόνα της
εφαρμογής; Δείτε ορισμένες από τις
οθόνες του FleetMaster         >>

Καλέστε μας στο 210-9483498
Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά
στο 210-9483498 για οποιαδήποτε
πληροφορία θέλετε 


facebook twitter

ΑΡΧΙΚΗ   |   ΟΦΕΛΗ   |   ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ   |   ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   |   ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ   |   FAQs   |   ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ   |   ΕΤΑΙΡΕΙΑ
www.fleetmaster.gr Διαχείριση Στόλου Οχημάτων | Πρόγραμμα Γραφείου Κίνησης - Τηλ 210-9483498 Email:sales@fleetmaster.gr
-